Würth Norge AS

Würth Norge AS

Würth Norge region Hordaland fikk umiddelbart utbytte etter foredraget til Kjetil Sælen om «Ta bedre vare på livet -sammenhengene mellom fysisk/mental helse og prestasjoner».

Foredraget ble levert på en troverdig måte med en fin miks av relevant teori, illustrasjoner og dialog. Tonen og fremførelsen var på en helt annen måte enn «pekefinger mentaliteten» som ofte preger informasjonen rundt betydningen av «å trene». Her traff Kjetil blink da han snakket til personer i alle aldre og med svært varierende fysikk, og samtlige gav positive tilbakemeldinger i etterkant.

Etter foredraget lekte vi oss fysisk og mentalt med gjengen i klatreparken «Høyt & Lavt». Erkjennelsen av at vi «sitter oss ihjel» både på jobb og privat var unison! Dagen etter ble enige om at vi alle skulle «parkere» bilen oftere i hverdagen, og heller spasere litt lenger til kundebesøk. Trapper fremfor Heis, Walk & talk fremfor «sittenedmøter».. Vi ble enige om at 30- 45 min «hverdagsaktivitet» var fullt mulig i løpet av arbeidsdagen, og et vesentlig bedre alternativ enn å «sjeldent rekke å trene» på fritiden! Skal vi prestere vårt beste i jobben må vi fungere fysisk og psykisk både privat og i jobben.

Vi er særdeles fornøyd med utbytte av Kjetil Sælens foredrag i kombinasjon med fysisk/ mental utfoldelse .

Yngve Lillestraum, Regionsjef 
Würth Hordaland